Spróbuj naszych świątecznych przysmaków podczas firmowego przyjęcia
Menu wigilijne
Zestaw Kurka
dla 4 osób
Barszcz z uszkami – 0,3 l + 5 uszek/os.
Karp panierowany – 3 szt.
Sum pieczony – 3 szt.
Ziemniaki puree – 600 g
Kapusta z grochem i suszonymi grzybami – 600 g
Sałatka jarzynowa – 600 g
podane wieloporcjowo na ciepło – 180 zł
Zestaw Kogut
dla 4 osób
Barszcz z uszkami – 0,3 l + 5 uszek/os
lub grzybowa z makaronem łazankowym 0,3 l/os
Karp panierowany – 2 szt.
Sum pieczony – 2 szt.
Dorsz z pikantną salsą pomidorową – 2 szt.
Ziemniaki puree – 600 g
Panierowane puree musztardowe – 250 g
Kapusta z grochem i suszonymi grzybami – 600 g
Sałatka jarzynowa – 600 g
podane wieloporcjowo na ciepło – 220 zł
Zestaw Kogut i Kurka
dla 4 oób
Barszcz z uszkami – 0,3 l + 5 uszek/os.
lub grzybowa z makaronem łazankowym 0,3 l/os.
Karp panierowany – 2 szt.
Dorsz z pikantną salsą pomidorową – 2 szt.
Filet z pstrąga zapieczony
z podgrzybkami i serem – 2 szt.
Noga z kaczki confit – 2 szt.
Ziemniaki puree – 500 g
Kluski śląskie – 500 g
Panierowane puree musztardowe – 250 g
Kapusta z grochem i suszonymi grzybami – 400 g
Sałatka jarzynowa – 400 g
Sałatka z pieczonych buraków – 400 g
Sos pieczeniowy
podane wieloporcjowo na ciepło – 250 zł
Dodatki
Pierogi z kapustą i grzybami – 12 zł (8szt.)
Krokiety z kapustą i grzybami – 7 zł / szt.
Sałatka ziemniaczana – 10 zł / 250 g
Hekle (sałaka śledziowa) – 10 zł / 150 g
Ryba po grecku – 10 zł / 150 g
Pasztet z żurawiną – 10 zł / 100g
Domowy smalec – 10 zł / 100 g
Wędzone w naszej wędzarni wędliny
(schab, karczek, boczek) – 6 zł / 100 g
Pstrąg wędzony – 20 zł / szt. (ok. 250 g)
Pieczywo – 10 zł / szt.
Szarlotka lub sernik z brzoskwiniami – 8zł / szt.
Makówki – 12 zł
Kompot z suszu – 4 zł / 250 ml
Zamówienia składaj z trzydniowym wyprzedzeniem
pod nr 32 211 80 67
lub e-mailem na
restauracja@kogutikurka.pl