31
maj
panierowany boczniak, grillowany ser halloumi, konfitura z czerwonej cebuli piklowany ogórek, pomidor, autorski sos andaluzyjski, frytki
panierowany boczniak, grillowany ser halloumi, konfitura z czerwonej cebuli piklowany ogórek, pomidor, autorski sos andaluzyjski, frytki
kurczak, ser cheddar, sałaty, bekon, pomidor, prażona cebula, autorski sos andaluzyjski, frytki
200g wołowiny, ser cheddar, sałaty, bekon, konfitura z czerwonej cebuli, piklowany ogórek, pomidor, autorski sos andaluzyjski, frytki
Ryba dnia z polentą borowikową, pieczoną dynią i sosem porowym (140g)
Duszony policzek wieprzowy z czerwoną kapustą ze śliwką w cieście francuskim, smażoną cebulką perłową i pieczoną skorzonerą (140g)
Pierś z kurczaka zagrodowego z kością z tartą dyniową, prażonymi pestkami dyni, brukselką i sosem szczawiowym (140g)